Баклажановие рулетики запечені з сиром і беконом

Час приготування: 45 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: Середній

Оригінальний рецепт: Баклажанні рулетики (варіант)

Як приготувати

Баклажани нарізати уздовж тонкими рівними пластинами. Я баклажан НЕ чищу, але можна почистити.

Скласти баклажани в глибоку миску, посолити і поставити невеликий вантаж, через 30 хв, злити рідину, що утворилася. (ті кого приваблює пікантна гірчинка в баклажанах, цю операцію можуть пропустити).

Скибочки баклажанів розкласти на деку, скропити рослинним маслом і поставити в духовку, розігріту до 200 *, щоб вони пом'якшилися. (у мене запікалися 15 хв.)

Дрібно нарізати зелень, часник пропустити через прес.

Змішати сир, яйце, часник і зелень, посолити, поперчити.

Пластини баклажана намазуємо вийшла масою і звертаємо досить щільно рулетами.

Кожен рулет обертаємо беконом (я не захоплювалася беконом, достатньо одного обороту).

Рулети ставимо в глибоку форму для запікання.

Помідори дрібно порубати і полити зверху рулети.

Запікати при 200 * 15 хв.

Смачно в гарячому і в холодному вигляді.

Смачного!

Інгредієнти

баклажани 1 кг

сир (17%) 200 г

часник 2-3 зубчики

зелень кропу

сіль

перець

яйце 1 шт.

бекон (нарізка) 150 г

помідор 2-3 шт.

масло рослинне

 

Інші рецепти

ХЛІБ «цеглинок»
Кабачки фаршировані бринзою
Оващное рагу '' Знахідка ''
Печериці фаршировані
Цвітна капуста з помідорами і яйцями
баклажани запечені
Риба з гречаною кашею
Мариновані сливи