Рибие гніздечка

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: Простий

Як приготувати

Цибулю дрібно покришити, рибу нарізати дрібно. Зелень покришити.

Змішати в мисці рибу, цибулю, зелень, посолити і поперчити.

Булочки розрізати, як на бутерброди. Просочити шматочки булочок молоком. Злегка віджати. Духовочние лист або форму для запікання застелити пекарської папером і викласти шматочки булочок. У кожному шматочку зробити поглиблення т, е. Пальцями притиснути серединку. У поглиблення викласти рибу. Змастити майонезом і посипати тертим сиром. Запікати в нагрітій духовці мін.20. при тем. 180 град.

Смачного!!!

Інгредієнти

Філе мороженої або свіжої риби-500 грам (судак, тріска, лосось і т. Д.)

4-5 булочок не солодко

200 грам цибулі

500 мл. молока

150 грам тертого сиру

майонез, зелень кропу, сіль, перець за смаком

 

Інші рецепти

Персиково-вершкове тістечко
тортик М'ятний вечір в малинових хмарах
Банановий кекс
Spaghettis au saumon fume-Спагеті з копченим лососем і коньяком
Баклажани, як гриби
Салат з грушею
Сирно-гречані маффіни з каперсами і шпинатом
Шашлик з баранини в казані