салат зі смаком PIZZI

Кухня: Російська

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: не визначена

Як приготувати

Моркву відварити до напівготовності 5-7 хвилин. Відразу під холодну воду. Потім чистимо. Яловичину добре проварену і остигнула розбираємо на волокна. Морква, огірки, яблука, гагашари, сир нарізаємо тонкими тонкими довгими смужками (приблизно по довжині волокон яловичини). Все перемішуємо, перед подачею заправляємо майонезом.

Інгредієнти

1.2 великі морквини

2.2-3 солоних огірка

3.400 гр. відвареного яловичого м'яса

4.1-2 яблука (солодко-кислі)

5. майонез 1 пачка

6. гагашари консервовані 1 банка (500 гр.)

7.300 гр. твердого сиру типу "голандський"

 

Інші рецепти

фарширований печений перець
Паелья
Курча тютюну
Салат з вешенками і крес-салатом
Котлетки на пар'у
Капуста молода фарширована бараниною
Мармуровий кекс
Закуска з шампіньйонів