Югославське смачна страва.

Складність: не визначена

Як приготувати

Сьогодні спробувала перший раз югославське блюдо, правда не запам'ятала як називається, мову можна поламати, але страва дуже смачна, якщо хтось з таким стикався буду рада дізнатися назву, якщо є варіант на сайті перепрошую заздалегідь.

Яйця добре збити, додати сир, 200мл сметани, мінералку і сіль, все дуже добре збити міксером, додати борошна стільки, щоб тісто було як на оладки.

Викладаємо деко папером для випічки, викладаємо тісто на деко і розподіляємо по всьому листу.

Деко відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів на 30 хвилин, потім витягуємо розрізаємо, потім розподіляємо по всій площі готового блюда 1 склянку молока холодного, і відправляємо знову деко на 10 хвилин на 200 градусів в духовку.

Тим часом змішуємо сметану з пару ложками молока, дістаємо деко і намазуємо сметану на всю поверхню нашого страви, відправляємо знову в духовку, а духовку вимикаємо.

Таке блюдо дуже смачно саме гарячим і як самостійне блюдо.

Фото зробила тільки одне, сама ще блюдо не робила.

Смачного!!!

Інгредієнти

3 яйця,

250 грам сиру,

600мл. сметани жирної,

200мл. мінеральної води,

1/2 чайної ложки соди,

1/2 чайної ложки солі,

мука,

молоко.

 

Інші рецепти

Овочевий салат з шинкою і сиром
булочки
Сирні рогалики
Баклажани під густим соусом з помідорів
Коралові рифи
Кекс з халвою
Ароматний хліб
яблучні котлетки