бабаганук

Кухня: Арабська

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 0

Складність: не визначена

Як приготувати

запекти баклажани в духовці, 30-40 хвилин до готовності. Зняти шкірку покласти в блендер. відразу туди ж додати сіль - близько 1/2 ч / л, перець, порізану дрібно кінзу, подрібнений (машинкою або ножем) невеликий часник, тахіну, оцет і олія (соняшникова рафінована). Блендером розмішати, але в кашку не перетворювати, щоб трошки залишалися шматочки баклажан (хто як любить. Можна все зробити без блендера, навіть смачніше, але довше. Можна замість оцту - лимонний сік, або навпіл з оцтом. І багато варіантів з кількістю тахіни, оцту, масла, кінзи, заміни її петрушкою.

Інгредієнти

баклажани 1 кг

кінза 1 пучок

часник 5-6 зубчиків

оцет за смаком

сіль за смаком

перець чорний мелений за смаком

концентрат тахінно пасти - 1,5 ст ложки

масло близько 3 ст ложок

 

Інші рецепти

Пиріжки "Хрюшки в яблуках"
Пиріг Мармеладний
Тістечко ескімо
Хрусткі вафлі
Пиріжки з капустяно-грибною начинкою
картопля фарширована м'ясом
Салат з томатів, огірків і солодкого перцю. Гострий
РОСТБІФ з овочами і картоплею