Віяло з баклажан

Складність: не визначена

Як приготувати

Баклажани розрізати вздовж на пластинки товщиною 1 см.

Розрізати не до кінця, залишивши плодоніжку. Посолити, поперчити за смаком.

Викласти у змащену форму.

На кожну пластинку баклажана розкласти кружальця помідор і скибочки сиру, чергуючи їх.

Запікати в розігрітій духовці при темп. 180С приблизно 30-35 хвилин, поки не зарумянется сир і не пропечеться баклажан.

Інгредієнти

2 баклажана

4 помідори

300-350 г сиру твердого

сіль, перець за смаком

 

Інші рецепти

салат з капусти
Кавунове сорбе
Фахітос
Шовковистий сирний крем-суп з цукіні
МАНТИ по-азербайджанські
листковий пиріг з агрусом Ягодка-кислинка
Салат з печених овочів під йогуртовим соусом
Сирний рулет з каперсами і тунцем Безсоння