Фаршировані кабачки «Красавчики»

Складність: не визначена

Як приготувати

Баклажан розрізаємо на кілька частин і замочуємо в солоній воді хвилин на 5 - 7 (1 ст. Л. На 0.5 л)

Рис відварюємо до напівготовності.

Кабачкам зрізаємо жопки, ріжемо навпіл і ложкою вирізаємо «човники». Кабачкові нутрощі дрібно рубаємо і приберігайте для фаршу.

Баклажан і помідори ріжемо кубиками, з'єднуємо з кабачком і тушкуємо на олії під кришкою близько 5-ти хвилин. На цьому етапі відділяється багато рідини, тому овочі я дістаю шумівкою.

Залишившись овочевий бульйон розводимо водою, додаємо Пассированную пасту, оцет і кубик. Бульйон доводимо до кипіння.

До овочів додаємо відварений рис, м'ясний фарш і хмелі-сунелі. Все добре перемішуємо і укладаємо в човники з кабачка. Начинені кабачки укладаємо на лист і заливаємо бульйоном (третина безпосередньо в кабачки, решта на лист).

Посипаємо човники тертим сиром і готуємо в духовці на помірному спеку. Приблизно через пів години краще заглянути в духовку і якщо потрібно підлити води. Тепер запікаємо фаршировані кабачки ще пів години до утворення золотистої скоринки.

Смачного!!!

Інгредієнти

3 кабачка з тонкою шкіркою

1 баклажан

2 помидорчика

приблизно 200 гр м'ясного фаршу

1/4 ст. рису

сир

2 - 3 ст. л. томатної пасти

1 ч. Л. яблучного оцту

1 ст. кип'яченої води

? бульйонні кубики

приправа хмелі-сунелі

сіль

соняшникова олія

 

Інші рецепти

морква по-корейськи
Картопляні панцаротті
Плов з cranberry (журавлина)
Абрикосовий сорбет
Справжній український СІЛЬСЬКИЙ БОРЩ
Спагеті під морквяно-горіховим соусом
Перець печений маринований
салат з креветками і помідорами