Яловичина в'ялена-проба "пера" (мій варіант).

Складність: не визначена

Як приготувати

Подивилася рецепти в'яленого м'яса і нарешті зважилася зробити, чекати звичайно довелося довго, але смак виправдав всі очікування, думаю вийшло непогано.

Отже, беремо шматок яловичини, бажано задню частину, миємо, висушуємо серветками і натираємо добре і ретельно сіллю.

Потім шматок м'яса кладемо в яку-небудь посуд посипаємо сіллю (близько 500 грам), прибираємо в сухе, прохолодне місце на 3 дні, пару разів на день м'ясо перевертаємо.

3 дні пройшли, додаємо до м'яса стакан червоного вина і залишаємо в тому ж місці на 4 дні, м'ясо також перевертаємо кілька разів на день.

Чарез 4 дня м'ясо обмиваємо холодною водою, м'ясо кладемо в лляне рушник, і підвішуємо в сухому, добре провітрюваному місці на 2-3неделі.

Потім насолоджуємося смаком в'яленого м'яса, особливо м'ясо смачно зі свіжим хлібом.

Смачного!!!

Інгредієнти

1,5 кг. яловичини (м'якоть),

сіль велика,

1 стакан червоного вина.

 

Інші рецепти

Томатні млинчики «ЛІТО ЧЕРВОНЕ»
лаваш з адигейським сиром
салат сирний зі свіжими огірками
хачапурі з м'ясом - варіант
Торт Вкусняшка
Курка і пенне з вершками і беконом
Твороженія легкий крем на сніданок
Кекс сирні