Лосось з баклажанами в вершково-томатному соусі

Кухня: Грецька

Час приготування: 40 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

Стейки лосося посолити і скропити лимонним соком.

Баклажани порізати дольками покласти в солону воду хвилин на 10 (щоб зняти гіркоту).

Дістати і обсмажити трохи в сковороді.

Потім зверху на рибу покласти баклажани і порізану на шматочки моцарелу.

Далі зробити соус:

З'єднати вершки з гірчицею, маринадом і подрібненою зеленню і перетерту помідорами (без шкірки), посолити і поперчити.

Лосось покладіть у форму, залийте соусом і поставте в духовку запікатися на 20 хвилин.

Смачного!!!

Інгредієнти

4 великих стейка з лосося

трохи зелені

1 ст. л. лимонного соку

150-180 мл вершків

4 стиглих помідора

2 середніх баклажана

100г. моцарели

5 ст. л. будь-якого маринаду (я брала спеціальний соус для риби)

2 ч. Л. будь гірчиці

перець

сіль

 

Інші рецепти

козацькі голубці
Салатик Рибка
баклажани по корейськи
Медальйони
Бутерброд з секретом
Лимонні вафлі
М'ясо під кабачкової шубкою
Насипний пиріг з персиками і яблуками. (варіант)