перець за італійськи

Час приготування: 50 хв.

Кількість порцій: 3

Складність: не визначена

Як приготувати

перець вимити, розрізати вздовж на 2 половинки і акуратно видалити насіння і перегородки, гілочок не вирізати. нарізані половинки викласти у змащену маслом форму.

Помідори попередньо помивши, на кожному зробити хрестоподібний надріз і опустити в кіпяшій воду, дати охолонути і зняти шкірку, нарізати тонкими часточками.

Часник очистити і порізати пластинами.

оливки розрізати на 4 частини.

кріп вимать. і відірвати кілька гілочок

у вмонтовані половинки викладаємо спочатку часточку помідора, потім оливки і одну платівку. солимо, перчимо, і посипаємо сумішшю італійських трав (не обов'язково) і полити оливковою олією, по 1 їдальню ложки в кожну половинку, кладемо гілочку і ставимо в духовку розігріту до 180 градусів на 45 хвилин

Інгредієнти

перець (болгарський або домашній, крупний. солодкий) -3шт

часник-1 зубчик

помідори-2шт

маслини (без кісточки) -на очей

кріп

оливкова олія

сіль

перець

суміш італійських траф (сушіння)

Про рецепті

так як я не люблю часник. я його витягла. це робиться просто так як все видно. смачно і просто. у вигляді гарніру можна подати рис, поливши соком з цих перчиков

 

Інші рецепти

Кабачок НЯМ
Салатик від Петкуна
Салат Корисно-Смачний
Салат Тунець на відпочинку
консервація фруктів
КАПУСТЯНИЙ ШНІЦЕЛЬ
Зимовий салат з рисом
Сьомга в макової і кунжутною паніровці