Філе риби «Плавали - знаємо»

Кухня: Російська

Складність: не визначена

Як приготувати

Філе риби ріжемо на невеликі шматочки, солимо і даємо постояти пару хвилин. Потім викладаємо шарами в глибоку сковорідку або форму для запікання. Кожен шари злегка посипаємо дрібно порубаним луком і сиром, потертим на середній тертці. Самий останній шар ще поливаємо майонезом. Ставимо в духовку і доводимо до готовності.

Цю страву можна приготувати і в мікрохвильовці. Тільки використовувати посуд для мікрохвильовки. Робимо все також. Час приготування 11 хвилин на повній потужності.

Інгредієнти

Філе риби (any), ріпчаста цибуля, сир твердий (несолоний), сіль, майонез без добавок (провансаль).

 

Інші рецепти

Швидка (холостяцька) свинина
Котлети Зелені
Фарширований пеленгас
Цукерки з апельсинами
а просто риба .. без названіефф
креветковий супчик
Курячий рулет
Риба в омлеті