Запіканка з лососем

Час приготування: 90 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: не визначена

Як приготувати

Приготувати картопляне пюре.

Зварити 1 морква, дрібно порізати.

Подрібнити цибулю.

Порізати кубиками філе лосося.

Приготувати соус: довести молоко до кипіння, додати спеції і сіль.

Зменшити вогонь, додати цибулю і варіть3 хвилини.

Засипати рисову муку, розмішати.

У загуслий соус додати йогурт і дрібно нарубану петрушку.

Форму для запікання змастити вершковим маслом.

Викласти у форму морква, горошок і кукурудзу.

Зверху розкласти шматочки лосося.

Залити приготовленим соусом.

Зверху викласти картопляне пюре.

Розігріти духовку до 200? C і готувати до золотистої картопляної скоринки.

Смачного!

Інгредієнти

На 2 порції:

300 г картопляного пюре

300 г філе лосося, нарізаного маленькими шматочками (у мене шинка лососева)

40 г зеленого горошку

40 г моркви (вареної і нарізаною)

40 г солодкої кукурудзи

150 мл молока

1 цибулина

по 1 щіпці мелений чорний перець і мускатний горіх

сіль за смаком

1 ст. ложка грецького йогурту

1 дес. ложка нарізаної зелені петрушки

1 дес. ложка рисового борошна.

20 г вершкового масла.

 

Інші рецепти

Помідори з виноградом (варіант)
Шашлички літні
сендвіч
Груша в шоколадному соусі
Овочеве асорті '' Наш город '' (варіант)
Курячі грудки з пармезаном і беконом
Пиріг з вареним згущеним молоком і горіхами
Дал. Гарнір з сочевиці