![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Запіканка з лососемЧас приготування: 90 хв. Кількість порцій: 2 Складність: не визначена Як приготуватиПриготувати картопляне пюре. Зварити 1 морква, дрібно порізати. Подрібнити цибулю. Порізати кубиками філе лосося. Приготувати соус: довести молоко до кипіння, додати спеції і сіль. Зменшити вогонь, додати цибулю і варіть3 хвилини. Засипати рисову муку, розмішати. У загуслий соус додати йогурт і дрібно нарубану петрушку. Форму для запікання змастити вершковим маслом. Викласти у форму морква, горошок і кукурудзу. Зверху розкласти шматочки лосося. Залити приготовленим соусом. Зверху викласти картопляне пюре. Розігріти духовку до 200? C і готувати до золотистої картопляної скоринки. Смачного! ІнгредієнтиНа 2 порції: 300 г картопляного пюре 300 г філе лосося, нарізаного маленькими шматочками (у мене шинка лососева) 40 г зеленого горошку 40 г моркви (вареної і нарізаною) 40 г солодкої кукурудзи 150 мл молока 1 цибулина по 1 щіпці мелений чорний перець і мускатний горіх сіль за смаком 1 ст. ложка грецького йогурту 1 дес. ложка нарізаної зелені петрушки 1 дес. ложка рисового борошна. 20 г вершкового масла.
Інші рецепти Помідори з виноградом (варіант) |
![]() ![]() ![]() ![]() |