коробочка з трюфелями

Складність: не визначена

Як приготувати

мед розтопити з цукром і маргарином, помішувати поки не розчиниться цукор

додати цедру, корицю. сіль, ром, яйце, кава

додати борошно з розпушувачем

замісити тісто і поставити в холодильник на 2:00

розкачати в пласт товщиною 0,5 см.

для дна і кришки вирізати квадрати стороною 17 на 17 см, і 16 на 16 см

для бічних стінок 4 прямокутника 6 на 17 см

випікати при 200 градусах 10-15 хвилин

дати охолонути

шоколад (1 плитка) розтопити на водяній бані

змастити шоколадом краю дна шкатулки (квадрат 16 на 16)

приклеїти бічні стінки, при цьому стінка повинна виступати з одного боку на 1 см

цю частину теж змастити шоколадом і приклеїти наступну стінку, також приклеїти решта

дати застигнути шоколаду

зовні всю шкатулку змастити шоколадом

кришку змастити шоколадом і поки він не застиг приклеїти кульки у вигляді грона винограду

листя можна зробити з шоколаду і мастики (у мене часу на це не було, я приклеїла свіже листя)

пудру змішати з невеликою кількістю врди, влити в кульок і намалювати візерунки

білий шоколад розтопити на водяній бані і змастити дно і внутрішні стінки (я цього не робила, у мене застаренная скринька :))

покласти у всередину покупні або саморобні цукерки

Інгредієнти

250 гр меду

125 гр цукру

100 гр маргарину

0,5 ч. Л. кориці

0,5 ч. Л. розчинної кави

дрібка солі

цедра 1 апельсина

1 ст. л. рому

1 яйце

500 гр борошна

0,5 пакетика розпушувача

1 плитка темного шокола

1 ст. л. цукрової пудри

щоколадние кульки

100 гр білого шоколаду

 

Інші рецепти

ВАРЕННЯ З Ранеток
Тарт з пікантним фаршем
Салат з креветками і кальмарами-варіант
Баклажановие крем- PADLIZSAN KREM
Мусака
салат ЗМІЙКИ
Соус до макаронів або м'ясу
Торт АКВАРІУМ