Баклажани, запечені з помідорами і сиром

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Баклажанчікі апетитні

Як приготувати

Баклажани нарізати кружечками завтовшки близько 1 см. Посипати сіллю. Через 30 хв виступив сік промокнути рушником.

Баклажани обсмажити на олії, з двох сторін, до золотистого кольору.

Помідори нарізати кружечками. Часник дрібно видавити через Часничниці.

Баклажани викласти у форму для запікання, на кожен кружечок покласти трохи часнику. На баклажани викласти помідори, трохи посолити, поперчити. Посипати баклажани натертим на тертці сиром, поставити в духовку.

Запікати при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин.

Викласти на листя салату і прикрасити зеленню.

СМАЧНОГО!

Інгредієнти

баклажани

помідори

сир

часник

рослинна олія

сіль

перець

 

Інші рецепти

Шаховий торт
Свинина з баклажанами в сметанному соусі
Кабачки, тушковані по-дачному
Кабачкові котлетки на вечерю
Зелене памідори на зиму
ВЕРШКОВЕ ПЕЧИВО з корицею
Буряк маринований з вишнею
Panzanella