Сирний супчик

Час приготування: 30 хв.

Складність: Простий

Як приготувати

Картоплю порізати кубиками і поставити варити. У цей час робимо зажарку моркви та цибулі на вершковому маслі, дуже легку, тільки для додання кольору. Кладемо в картопляний бульйон. За 10 хв. до вимикання кладемо горошок, хвилин через 5 тертий на тертці плавлений сирок, перешкодити, щоб сирок весь розплавився. Сіль, спеції додаємо за смаком.

Інгредієнти

картопля, морква, цибуля, горошок консервований 1 банка (можна молодий горошок), 1 плавлений сирок, вершкове масло для засмажкою овочів, сіль, спеції за смаком

Про рецепті

Сирок краще попередньо покласти в морозилку на 40 хвилин приблизно, щоб краще терся.

 

Інші рецепти

Бабка з манної крупи
ліверок
Морквяний листопад
Сирні завитки
Салат з червоної риби з креветками
Фаршировані кальмари
Ягідно-сирні лукошки
Курча Генерала Цо