СВИНИНА У сирній паніровці

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Відбивні мої улюблені

Як приготувати

Свинину нарізати шматочками товщиною близько 1 см.

Яйця збити з сіллю і перцем.

Змішати тертий сир, панірувальні сухарі і приправу.

Шматочки м'яса вмочити в яйце, потім обваляти в сирній суміші.

Смажити на олії з двох боків до готовності (по 7-8 хв. З кожної сторони).

Інгредієнти

500-700 г свинини

2 яйця

100 г сиру "Пармезан"

100 г панірувальних сухарів

сіль

перець

улюблена приправа

рослинна олія

 

Інші рецепти

КЕКС Шоколадний Чіпс
Літній супчик зі щавлем і грінками (варіант)
Курячі стегенця в цибулевої підливі
spaghetti con що є в холодильнику
Каррі з морепродуктів від бідних тайських рибалок
МОРСЬКИЙ ПЛОВ
Печеня з яловичини з м'ятою і каперсами
Пастрома індичих