Сніданок по Французко

Час приготування: 7 хв.

Кількість порцій: 1

Складність: не визначена

Як приготувати

Нагріти духовку 180гр. У посуд влитий молоко ком. темп. і яица,

сіль і перець збитий міксером. Гострим ножем вирезат хліб і розрізати на 2 частини і не дорезат до кінця какби зробити кишеню.

Покладе гірчицю на одну сторону внутр хліба шинку і сир.

Помістить хліб в дрібне блюдо, краще кострюлка (хоча я на етот раз робила в сковороді) але краще в кострюле, вилить на верх ету смес з яіцамі і залишить пропітатся на 5 хв.

У сковороду додати масло і розігріти. Покладе хліб в сковороду і печ протягом 2 хв. з каждоя боку до золотістово кольору.

Виберіть з сковороди і покладіть на противний поставить в духовку і печ 10 хв.

Інгредієнти

2 яица

115 мл. молока

морська сол

черниі перець

1 част білого хліба (3см.)

1 ст. л. гірчиця Dijon

2 шинки (щоб велечіна хліба була)

2 сиру (такои величини хліба)

1 ст. л. олив. масла

 

Інші рецепти

СалатОвощное Асорті -2
Risotto alla milanese - різотто по-міланськи
Запіканка з рибою, кальмарами, овочами і рисом
Бутерброди на дитячий День Народження (мій варіант)
Закуска Антикриза
Баклажани по-грузинськи
Емпанадіти по-мексиканськи
Десерт РАФАЕЛЛА