Свинина по-імператорський

Час приготування: 35 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Свинина з французької харчевні

Як приготувати

Порційні шматочки свинини відбити і обсмажити до скоринки на розігрітій олії.

Яблуко тонко зняти шкіру (відкласти). Вирізати середину і порізати кільцями 3 мм.

Перекласти м'ясо в посуд для тушкування (у мене меншим діаметром). На сковороду, де смажилося м'ясо викласти яблука і обсмажити з 2-х сторін.

Мед розвести в 1/3 склянки води або бульйону, прокип'ятити.

На м'ясо викласти яблука, залити бульйоном, посолити і тушкувати під кришкою 20-30 хвилин. Наприкінці додати тертий імбир (трохи).

Прикрасила трояндами з шкурки яблук.

Інгредієнти

200 г свинина (2 ескалопа)

0,5 шт. зелене яблуко

1 ч. Л. мед

Імбир за буженинам або будь-яка приправа

Сіль, раст. масло

 

Інші рецепти

Юшка з курячої печінки
Шурпа (варіант)
Угорський гуляш
Маффіни на дитячий День Народження (мій варіант)
Чай Каркаде (як правильно заварювати)
Поліно Сирне з сирною начинкою
Італійський соуск нудним макаронам
Салат з печеними овошей а-ля Грецький