Риба на томатної подушці

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

Філе судака ріжемо навпіл, на шкірі робимо невеликі надрізи, щоб при випіканні не згорнулися.

Філе солимо, перчимо і скроплюємо соком лимона.

Часник дрібно ріжемо, перець ріжемо на тонкі кільця і ??видаляємо насіння.

Обсмажуємо на рослинному маслі часник і перець.

Помідори очищаємо від шкірки і дрібно ріжемо, можна придушити їх виделкою.

До часнику з перцем додаємо помідори і обсмажуємо все близько 10-15 хвилин до досягнення необхідної густоти томатного соусу.

До соусу додаємо приправи (я додала чебрець, базилік і естрагон, кожного по щіпці), солимо і додаємо трохи цукру.

Викладаємо рибне філе на томатний соус. Потримати рибу з соусом на маленькому вогні 5-7 хвилин.

Далі ми відправляємо нашу рибку з соусом в попередньо нагріту до 210 градусів духовку на 15-20 хвилин.

Подаємо з картоплею, полив томатним соусом (в якому запікалася риба) і посипаємо зеленню (у мене цибуля).

Смачного!

Інгредієнти

філе судака - 2 шт.

часник - 2 зубчики (великих)

перець гострий - 1 шт.

томати у власному соку - 1 банка

сіль, перець за смаком

олія для смаження

сік лимона

приправи

 

Інші рецепти

Corned beef приготований в домашніх умовах
Салат з буряка
ВКУСНАЯ ДІЄТА. Варіант сніданку №1
Ескалоп під соусом Черрі
Шашлик з бадиллям
Хворост. Просто хмиз
Бананові сирники
Салат Уральські самоцвіти