Гарячий бутерброд "семіслойная"

Час приготування: 5 хв.

Кількість порцій: 12

Складність: не визначена

Як приготувати

Батон порізати на скибочки товщиною в 1 см., Потім по черзі «слоім» (шари повинні бути тонкими):

 - Гірчиця;

 - вершкове масло;

 - Кетчуп;

 - Ковбаса;

 - Помідор;

 - Майонез;

 - Сир (порізаний на пластини або тертий на крупну тертку)

Підготовлені бутерброди викладаємо на змащену вершковим маслом форму і запікаємо в духовці або мікрохвильовій печі до розплавлення сиру і придбання золотистого відтінку.

Інгредієнти

Батон або хліб для тостів;

Ковбаса напівкопчена, сирокопчена або в'ялена - 200 гр .;

Помідор - 2 шт.

Сир - 150-200 гр.

Масло вершкове, кетчуп, майонез, гірчиця.

 

Інші рецепти

КЕКС з лимоном і чорницею
ГОРОХОВИІ КРЕМ-СУП
Солоні огірки в банках
Натуральний яблучний оцет
Курочка в вершково-сирному соусі з мигдалем і брокколі
Куринное гніздечко
Суп з локшиною Соломка
Лососеве масло з лимоном і базиліком