Пісочний торт з начинкою з баклажан

Кухня: Італійська

Складність: не визначена

Як приготувати

За день до випічки торта приготувати начинку: очистити і нарізати баклажани кубиками, засипати цукром і перемішати. Варити на маленькому вогні близько 2-х годин. Можна додати сік з половини апельсина. Помішувати масу періодично, щоб не пригоріла. Залишити охолоджуватися. У холодну масу додати волоські горіхи, змолоти великої крихтою в блендері (не в борошно), сік з половини апельсина і замочений і відціджений родзинки. Пісочне тісто розкачати і викласти у форму з бортиками. Поколоти виделкою денце тесту. Викласти начинку і прикрасити на ваш розсуд: тестом або рубаним горіхом. Випікати в розігрітій до 200 ° C духовці близько 20-25 хвилин.

Інгредієнти

Баклажани - 500 гр.,

Цукор - 500 гр.,

Сік одного апельсина,

Волоські горіхи - 100 гр.,

Ізюм - 1 ст. ложка,

Пісочне тісто.

Про рецепті

Начинка схожа на джем. Смачна. Можна заготовити про запас, але в цьому випадку треба проварити всі продукти хвилин 15, а потім у вже теплу масу додати рубані горіхи. Зберігати в банці в холодильнику. Тісто можна брати покупне або будь вподобане з рецептів на ваш смак - на сайті їх багато. Наступного разу спробую додати в начинку шоколад або подрібнені печива "Амареттіні" (в інтернеті і цей рецепт знайшла, вже й російською мовою).

 

Інші рецепти

Кіш з фореллю, креветками і фенхелем
Салат із сирої картоплі
Перець, маринований з яблучками
рулетв з м'ясною начинкою
Камбала Вишукана
Джем з груш
помідори Часничок в попку
Кокосовий маннік з грушами