Фаршировані кабачки в сирному соусі

Складність: Середній

Оригінальний рецепт: Фаршировані кабачки

Як приготувати

Кабачок і цукіні миємо, ріжемо на "шайбочки" висотою приблизно як стінки сотейника. Чистимо їх зсередини від кісточок.

Готуємо фарш, пропускаємо в нього через м'ясорубку (або блендер) всі наші овочі - морква, цибуля, помидорку, часник і звичайно, дрібно ріжемо у фарш укропчик. Солимо, перчимо, додаємо улюблені приправи, гарненько перемішуємо і фаршируємо кабачки.

Укладаємо їх на дно сотейника плотненько, заливаємо наполовину водою, тушкуємо до закипання.

У склянці гарячої води окремо розводимо плавлений сир і заливаємо в киплячі кабачки.

Тушкуємо на повільному вогні, поки рис не розвариться.

Перед подачею посипаємо зеленню.

Прятно АППЕТИТА!

Інгредієнти

Кабачок і цукіні-підлітки :) по 1шт

Фарш м'ясний (в ідеалі яловичина-свинина) 300г

Рис 1/2 склянки (я люблю Жасмин)

Морква 1 середня штучка

Цибуля ріпчаста 1 велика штучка

Помідор 1 середній

Часник 2 зубчики

Кріп

Сир плавлений типу Карат, Янтар, Віола 3ст. л .....

 

Інші рецепти

Сирні палички
ЗакускаПавліній хвіст з баклажан
Овочеве каррі
суп імені Російсько-В'єтнамської дружби
Помідори в рожевому маринаді
Кабачки фаршировані
Маринований перчик від Иришки швидко і смачно
Фаршировані квіти цукіні