Соус з каррі (не зловживати)

Складність: не визначена

Як приготувати

Овочі порізати на кубики або часточки, змішати з іншими продуктами і залишити в каструлі години 2 настоюватися-просочуватися. Варити на повільному вогні до готовності перцю. Викинути лавровий листок і протерти всю масу через сито. Перекласти знову в каструлю і досолити, якщо потрібно. Якщо соус рідкий - досипати крохмалем, розведеним у вині. Варити ще 2 хвилини на повільному вогні і постійно помішуючи. Розлити соус в стерильні баночки або пляшки. Пластикові не використовувати !! Закрити кришками і зберігати в коморі.

Інгредієнти

Яблука без шкірки і насіння - 400 гр.,

Цукор - 200 гр.,

Оцет - 100 гр.,

Порошок каррі - 40 гр.,

Перці солодкі червоні і жовті - 100 гр.,

Імбир - щіпка,

Часник - 2 зубки,

Ізюм - 200 гр,

Лимони - 2 шт.,

Вино біле столове - 300 гр.,

Лавровий листок, сіль.

 

Інші рецепти

Ананасова родзинка
Яловичина з часником по-уральських
Запеканочку рибно-сирна з печерицями
Торт Чарівність
Іспанська омлет
Кренделі виборзькі
Булочки до борщу і супу
Коржики з м'ясом