Паста "ITALIA"

Складність: не визначена

Як приготувати

відварюємо макарони в солоній воді

курятину ріжемо смужками і обсмажуємо до золотистого кольору

на оливковій олії

заливаємо вином

додаємо порезаний Цикорій

помидорки розрізання навпіл

горох

солимо перчимо

тушкуємо хвилин 5-6

додаємо вершки і тушкуємо ще хвилин 5-6

без кришки ...

скроплюємо лимонним соком

готово!

Інгредієнти

Макарони 250 гр

куряче філе 350гр.

горох МОЛОДИЙ 100 гр

помідори коктельних (маленькі) 200 гр.

1 Chicoree не знаю як по російськи напевно Цикорій см. ФОТО

вершки 50 гр

вино біле 4 ст. л.

сіль

масло оливкове

перець білий

 

Інші рецепти

Бананові-вівсяне печиво
Лікер (настоянка) на журавлині
ВІРМЕНСЬКА МУСАКА
Молочно-кавовий лікер
горщики
персиковий джем
Сніжинка
салат з авокадо і козячим сиром