печиво щастя по домашньому)

Час приготування: 10 хв.

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: ніжне італійське цукрове печиво

Як приготувати

змішати маргарин з цукром, сіллю, ванільним цукром і борошном з розпушувачем, вбити яйця.

тісто ховаємо в холодильник, а в цей час пишемо на папірці побуженина, завдання та ін.) все що спаде в голову) але неодмінно приємне) можна користуватись готовеньким - Хайям наприклад) але ми самі писали)

папірчики скручуємо і загортаємо у фольгу - дуже дуже добре треба звернути, щоб папірчик всередині не розмокла і виглядала естетично)

дістаємо тісто і скачує кульки, розміром з горіх волоський, вкладаючи всередину наші щасливі грудочки з фольги) випікати по 10 хв при 180 градусах до рум'янцю.

остудити

можна розписати печиво розтопленим шоколадом) узорчіков начебто у когось з цього ж сайту скомунячили)))

Інгредієнти

200 г маргарину

3 склянки борошна

3 яйця

2 ч л розпушувача

2 ч л ванільного цукру

1/2 склянки цукру

дрібка солі

*******

прикраса:

чорний шоколад 100 гр

білий шоколад 100 гр

*******

папір

ручка

фольга

ножиці

терпіння

свій або дружній творчий мозок)

 

Інші рецепти

короп смажений без кісток
Хлебушко до сніданку з маком і цедрою
Салат з помідорів по-арабськи
Щи літні
Царська заливна риба
суп-пюре з кольрабі
М'ясні Кутаба
Куряча печінка сяблокамі