Panini bianchi - Паніні (булочки)

Кухня: Італійська

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Паніні-італійські булочки для сандвічів

Як приготувати

Дріжджі розвести в теплому молоці, залишити на 5 хв. У миску покласти просіяне борошно, додати дріжджову масу, воду, оливкова олія, сіль і вимісити гладке еластичне тісто. Тісто накрити і залишити підніматися 1,5 - 2:00 (обсяг повинен збільшитися вдвічі). Робочий стіл присипати борошном, почати ліпити булочки. Відірвати шматочок тіста, розтягнути у вигляді трикутника. Згорнути трикутник у вигляді круассана. З іншого шматочка тіста скачати довгий джгут, згорнути навпіл. і скрутити. Також можна зав'язати джгут вузлом, виліпити косички. Булочки покласти на деко, змащене маслом і присипаний борошном, накрити і залишити на 1:00. Духовку розігріти до 200 ° С. Перед випіканням булочки присипати борошном, випікати 10-15 хв. (до золотистого кольору).

Інгредієнти

Вам буде потрібно на 10 булочок:

500 г борошна

25 г свіжих дріжджів (або 1 ст. Л сухих)

200 мл води

100 мл теплого молока

3 ст. л. оливкової олії

0,5 ч. Л. солі

Час приготування: 1:00

(+ Близько 3:00 на підняття тесту)

Калорійність (1 булочка): 210 ккал

 

Інші рецепти

Куряча грудка на УРА
Картопля, фарширована оселедцевим паштетом
Суп з червоної сочевиці з кольоровою капустою (пісний)
Грушево-ягідний пиріг без цукру
Лисички в сметані з картоплею, рецепт приготування грибів. Картопля з грибами в сметані
Розсольник по польськи
Салат ЕКСПРОМТ
Печиво Шоколадно-горіхове