Млинці з кабачком

Час приготування: 40 хв.

Складність: не визначена

Варіанти: Млинці з кабачком і цільнозерновий борошном

Як приготувати

Кабачок промити, натерти на крупній тертці

Змішати сіль, цукор, соду і яйця, додати 1 ст. ложку соняшникової олії, добре перемішати

Додати кабачок

Поступово всипати борошно

Якщо кабачок вийшов соковитим, то воду додавати не потрібно

Тісто має легко стікати з ложки

Обсмажити млинці з обох боків до золотистої скоринки

Подавати зі сметаною

Інгредієнти

1 кабачок

2-3 склянки борошна

? склянки цукру

дрібка солі

сода на кінчику ножа

олія соняшникова

1 ст води (н / о)

2 яйця

Про рецепті

Тонкі млинці виходять смачніше

 

Інші рецепти

Лахух
Картопля, запечена в духовці з молочком і курочкою
РУЛЕТ З КУРКИ (HAVOV RULET)
Кабачковий торт (варіантів багато)
Банановий фліп з ревенем
Салат з печерицями
Салат Гірський
Дівочий салат (антикризовий)