Салат з рисом на зиму № 2 .... або гарнір для зайнятих ..

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Салат з рисом на зиму

Варіанти: Салат з рисом на зиму

Як приготувати

Баклажан нарізати соломкою, посолити і залишити на 20 хв. Після чого промити проточною водою, дати волозі стекти.

Всі овочі нарізати соломкою.

У каструлю викласти овочі, рис, л. лист, сіль, цукор, масло рослинне і воду.

Довести до кипіння. Варити на повільному вогні 25 хв. при регулярному помішуванні.

За 5 хв. до закінчення варіння влити оцет.

Скласти в стерелізованние банки і щільно закрити кришками.

Зберігати в прохолодному місці.

Приємною Вам зимівлі!

Інгредієнти

вага овочів в очищеному вигляді:

баклажани - 500 г,

помідори - 250 г,

кабачок - 350 г,

капуста білокачанна - 200 г,

перець солодкий - 250 г,

цибуля - 3 шт.,

рис пропарений - 2 склянки,

вода - 1 склянка,

масло рослинне рафіноване - 1 склянка,

сіль - 2 ст. л.,

цукор - 100 г,

оцет 9% - 50 г,

л. лист - 5 шт.

 

Інші рецепти

чорничний суп
Хліб з родзинками і горіхами
Зірка вечері-Карп дзеркальний
Галушки з куркою
Курка гриль по-домашньому
Копчені вкусняшки
Рис незвичайний
Кабачки фаршировані в соусі. Блюдо Nr. 2 з серії боротьби проти врожаю кабачків