Борщ «Антонович»

Кухня: Російська

Складність: не визначена

Як приготувати

З яловичини зварити бульйон. Потім натерти на крупній тертці буряк, яблука, порізати шматочками помідори і згасити на рослинному маслі.

Коли м'ясо звариться, в бульйон додати нашатковану капусту, солодкий перець, порізаний соломкою, і моркву, натерту на тертці. Потім борщ посолити і додати цукор. Перевірити, якщо капуста майже готова, покласти в каструлю тушковані буряки з яблуками і помідори, заправити зеленню, потримати на вогні ще кілька хвилин і зняти з вогню.

Борщ буде ще смачніше і ароматні, якщо перед подачею на стіл, дати йому настоятися приблизно 30 хвилин.

Інгредієнти

Рецепт борщу "Антонович".

0,5 кг яловичини

200 г капусти

2 невеликі буряків

3 помідори (можна замінити 1 ст. Ложкою томатної пасти)

1 солодкий перець

1 морквина

1 ст. ложка рослинної олії

3 яблука кислих сортів (краще Антонівку)

зелень

сіль, цукор

 

Інші рецепти

Рибні фрикадельки з соусом
Косуля з лисичками
Салат з курячих сердечок
Тріска з помідорами
Печеня по-віденськи
Пиріг з грибами
Ікра з часнику
Суп з курки з горіхами