Арахісова паста "За -домашній"

Складність: не визначена

Як приготувати

Обсмажений і очищений арахіс розмолоти в процесорі або блендері хвилини 2

Додати цукрової пудри і ростить. масла, дрібка солі

Ще раз ретельно збити і все, продукт готовий до вживання.

Зберігати можна в холодильнику.

В оригіналі замість пудри додається 2 ст. цукру і ще 2 ч. л меду. Можете спробувати і таким варіантом.

Інгредієнти

200г смаженого арахісу (очищеного)

1 ст. л цукрової пудри

3 ст. л раст. масла

Дрібка солі

 

Інші рецепти

Заливне з курячої печінки
Соляночка !!! (варіант)
Французький м'ясний пиріг
Торт Фруктове настрій
Овочеві роли з сиром
Огірки в капустяному листі
Рецепт білкового крему
Салат звичайний дієтичний