Окрошка грибна

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Окрошка - весняно-літній холодний суп

Як приготувати

Сушені гриби замочити на ніч. Розмочені гриби відварити у воді, в якій гриби замочували (якщо використовуєте свіжі гриби, то теж звичайно відварити). Грибний відвар не виливати з нього можна відварити ароматний супчик. Відварити яйця і картоплю. Починаємо операцію, завдяки якій ця страва носить таку назву, а значить, кришимо все, що хочемо покласти в нього, складаємо в зручну посудину і ретельно перемішуємо. Перед подачею окрошку і заправку краще потримати в холодильнику.

Я заливаю окрошку завжди прямо перед подачею прямо в тарілку, так як одні люблять погустіше, інші пожиже, так можна догодити кожному окремо. Цього разу заливала домашнім несолодким квасом. Додаємо в тарілку сметану, хрін і сіль за смаком.

Смачного!

Інгредієнти

30 г сушених грибів (200 г свіжих)

200 г вареної ковбаси

2-3 огірка

4 яйця

6-7 редисок

4 картоплини

Зелена цибуля

Зелень петрушки і кропу

Заправка:

Квас, сметана, хрін

Сіль за смаком

 

Інші рецепти

просто курочка
Крем-суп з кабачка з прованськими травами і часниковими грінками
оладки з молодої капусти
Кіт у мішку
філе яловичини в імбирному соусі
ЕДАЛФАВІТ (російська)
Тушкована капустка на молоці
М'ясні пеньочки з кабачка