локшина "по-японськи" на Сковородинівський лад

Час приготування: 40 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

Відразу по приїзду в Кемерово повела чоловіка в японський ресторанчик (люблю я цю справу!). Замовили як завжди багато всього смачного, і вирішили спробувати гарячі страви (а раптом смачно?). І не пошкодували. Приїхала додому, і відразу ж вирішила приготувати локшину з куркою, яку замовляли там.

Ось рецепт (звичайно ж, зі змінами та доповненнями в домашніх умовах):

нарізати маленькими кубиками бекон, обсмажити на олії до скоринки.

порізати дрібно моркву і цибулю, додати масло і обсмажити до напівготовності.

сире куряче філе теж порізати маленькими кубиками, додати до бекону і овочам.

влити соєвий соус (за смаком), але так, щоб не було багато рідини.

попередньо відварити спагетті (можна приготувати локшину домашню), хвилин через 15 після обжарювання курячого філе з'єднати і все перемішати. зняти з вогню.

вийшло давольно-таки непогано (звичайно, не порівняти, але ...) нам сподобалося :)

Інгредієнти

спагетті (тонкі) - 1 уп. (замість - домашня локшина близько 300 г)

куряче філе - 1 уп. (500-600 г)

бекон - 100-150 г

морква, цибуля - по 2 шт.

масло рослинне або оливкове

соєвий соус

Про рецепті

Смачного! І не забувайте експериментувати

 

Інші рецепти

суші-роли
ЛАГМАН (у моїй доброї старенькій каструльці-12 років від народження)
картопля в духовці (варіант)
Горіхові пальчики
Банани в кунжутною карамелі
Рулет з лососем
Курочка Лентяйка
Огірочки солоні з ... гірчицею