Соте золотисте

Час приготування: 40 хв.

Кількість порцій: 5

Складність: не визначена

Варіанти: Гарнір з ріпи

Як приготувати

Кабачки, моркву, гарбуз, ріпу чистимо від шкірки. Кабачки нарізаємо кружечками, мачає в яйце, обвалюють у борошні, обсмажуємо з двох боків в рослинній олії до появи скоринки і складаємо в сотейник. Коли всі кабачки оброблені, злегка солимо їх, закриваємо кришкою і ставимо на самий маленький вогонь. Морква нарізаємо тонкою стружкою за допомогою ножика для чищення овочів, додаємо в сотейник, злегка солимо і акуратно перемішуємо весь вміст, знову закриваємо кришкою. Точно так само чинимо з гарбузом і ріпою. Перець ріжемо тонкими півкільцями, помідори - тонкими скибочками, додаємо в сотейник, подсаливаем і кладемо улюблені спеції (у кожного вони свої). Я поклала тільки зелений сир. Перемішуємо востаннє, накриваємо кришкою, тримаємо 1-2 хвилини на сильному вогні, зменшуємо до середнього і тушкуємо протягом 10-15-20 хвилин до готовності (поняття готовності у всіх своє).

Смачного!

Інгредієнти

Кабачки 3шт. невеликих

морква 2шт. середніх

гарбуз 1 маленька

ріпа 2 шт.

перець болгарський 2шт.

помідори 2шт.

яйця 2шт.

борошно кукурудзяне для панірування

спеції

 

Інші рецепти

Картопля з білим вином - рецепт новітньої антиалкогольної кампанії
Салат ситний швидкісний
Сирні кільця
Запеканочку капустяно-кабачкова з фаршем
Пряне шоколадне печиво з горіхами
Шоколадно-горіховий торт Ніжність
Ледачі вареники
Тістечка медові (ще один варіант)