"Куряче філе зі сливами"

Час приготування: 20 хв.

Кількість порцій: 3

Складність: не визначена

Як приготувати

Нарізаємо грудку НЕ великими шматочками, солимо, перчимо і викладаємо в сковороду, попередньо розігрів в ній сл. масло і можна додати трохи рослинного, що б не горіло сл. масло. На сильному вогні обсмажуємо шматочки філе до легкої рожевої скоринки, постійно заважаючи і не даючи пригоріти.

Тим часом нарізаємо сливу часточками і цибулю порей.

У Підрум'янену курочку кладемо сливи, зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і залишаємо нудитися під кришкою протягом 5 хвилин, пару раз перемішавши.

Ви побачите, що ваші сливи розпливаються і перетворюються в соус, додаємо цибулю порей, натертий імбир і часник, премешіваем і доводимо до готовності ще протягом 3-5 хвилин.

Швидко, дуже пікантно і соковито. Можна подати просто з салатом з овочів і цього буде більш, ніж достатньо, що б отримати задоволення і насититися, а можна і відварений рис, він відмінно поєднується зі сливовим соусом і ароматною, ніжною курочкою.

Приємного апетиту, подаруйте собі свято!

Інгредієнти

Курячі грудки-2шт.

Зливи (ренклод) -10-15шт.

Зелена цибуля

Імбир

Перець чорний

Часник-1-2зубка

Сіль

Масло сл.

 

Інші рецепти

Павиний хвост- як варіант
Рассольнічек
Курка під праскою :))
Кабачкова ікра з майонезом від ФРЕД
закуска ранкова після бодуна
Помідори половинки (без оцту)
Курка по-гавайські
Хліб з часником по-французьки