Неаполітанський чізкейк

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Чізкейк з апельсинами (Cheese cake alle arance)

Як приготувати

Варимо манку з додаванням цукру, солі і ванілі.

У готову манку додаємо сир, натертий на дрібній тертці лимон, цукор, ваніль, масло.

Замішуємо пісочне тісто з перерахованих лівіше інгридієнтів. Ділимо його на 2 частини. Одну частину - на дно і стінки посудини, в якій буде готуватися майбутній чізкейк; далі вилажіваем сирну масу, а з другої частини тесту робимо зверху джгутики (по ідеї більше, ніж у мене на фотографії; я мало не расчитанное з кількістю тесту).

Ставимо в духовку мінімум на 60 хвилин під 160 градусів. За 5 хв. до приготування прикрашаємо Смородинка.

Інгредієнти

На сирну масу:

100г манки

500г сиру

1 лимон (краще зелений)

цукор (на смак)

1п. ванілі

трохи солі

трохи слив. масла

На пісочне тісто:

100г цукру

1 / 2п. ванілі

100г слив. масла

1 жовток

сік лимона

250г борошна

ягоди чорної смородини для прикраси

 

Інші рецепти

Баклажановие рулетики запечені з сиром і беконом
Риба під марінадіком
Суп- пюре «Каррі» за мотивами сенегальського супу. (+ Варіант для лакто вегетаріанців)
ВІРМЕНСЬКА Толмія (ЛІТНІЙ ВАРІАНТ)
Сирна голова
Еклер (1001варіант)
КАВУН У КЛЯРІ
Недільний шашлик