бедерброди пікантні

Кухня: Російська

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 7

Складність: не визначена

Як приготувати

Хліб нарізаємо на шматочки, якщо чорний цеглинку ріжемо ще навпіл щоб вийшли прямокутники. Обсмажуємо на сковороді з обох боків. Остужаем. Часник чистимо і кожен шматочок грінки натираємо з обох сторін часником. Намазуємо майонезом зверху кладемо шпротінку і потім кружечок огірочка або помидорки. Прикрашаємо листком петрушки. На будь-якому застілля ці бетерброди з'їдаються першими!

Інгредієнти

хліб білий можна чорний цеглинку головне заводський не бучна. шпроти 1 банка. часник 1 головка (5 - 6 зубчиків), майонез 1 пачка, олія соняшникова 200 мл. і будь-які овочі: огірок, помідор свіжий або огірочок солоний, листочки петрушки для прикраси.

 

Інші рецепти

гриби барбекю
простенький салат
БАКЛАЖАНИ ЗАПЕЧЕНІ З курячого філе
Баранячі яйця в гострому соусі
Креветки по-китайськи
Паштет домашній з курячих потрошки
Листкова дрібниця
Пшенична каша з ожиною