КЛАСИЧНІ грінки з часниковим шурупами

Час приготування: 5 хв.

Кількість порцій: 1

Складність: не визначена

Як приготувати

1) обсмажити грінки (тостер або гриль).

2) натерти сир на тертці.

3) почистити і порізати ДРІБНО ЧАСНИК.

4) добре змішати МАЙОНЕЗ з гірчицею.

5) У СОУС ДОДАТИ СИР І ЧАСНИК і добре перемішати.

6) помити і покласти на тарілку листя салату.

7) помити і порізати ПОМИДОР однакових гуртка.

8) грінки порізати на 4 ЧАСТИНИ І ПОКЛАСТИ на листя салату.

9) СВЕРХУ грінки покласти кружок помідора.

10) НА ПОМИДОР СВЕРХУ УКЛАСТЬ СОУС З СИРОМ.

11) увіткнути посередині грінки шпажки з маслинами.

Інгредієнти

ХЛІБ-30гр

ПОМИДОР-60гр

ЛИСТ САЛАТУ-15гр

Маслини б / к-20гр

для соусу:

СИР (будь за смаком) -50гр

МАЙОНЕЗ-20гр

ГІРЧИЦЯ-10гр

ЧАСНИК-3 зубчики (КОМУ ЯК УГОДНО)

Про рецепті

ВО ПЕРШИХ КЛАСИКА, ВО другий просто закусочками. Мохно (за буженинам) ІСПОЗЬЗОВАТЬ свіжий огірок, ЗАМІСТЬ ПОМІДОРА

 

Інші рецепти

Рибие гніздечка
Помідори під горілку
освіжаючий компот
Гнізда з овочами
квасолевий супчик з родзинкою, точніше-з шишечкой
Малосольний кавун з кропом
Котлети курячі з сиром
Салат Корейські мотиви