Запечені баранячі ребра з фаршированими овочами

Час приготування: 2 хв.

Кількість порцій: 0

Складність: не визначена

Як приготувати

Цедую грудинку, не розрізаючи на окремі ребра, почистити від плівки, зрізати сало і відкласти його. Грудинку із зворотного боку змастити давленим часником (без фанатизму), посипати сіллю і сумішшю перців. Перевернути посолити, поперчити і, загорнувши щільно у фольгу, поставити, в жаровні з водою, в духовку на 2:00 (t-180). Тим часом зробити в баклажанах глибокий надріз

і відварити їх до м'якості в кіпяшій підсоленій воді. Відварені баклажани покласти під прес хвилин на 10 -15.

У помідор вийняти ложкою м'якоть. Відкладене сало дрібно нарізати, змішати з дрібно нашаткованої зеленню, сіллю, перцем і трохи часнику. Зелень береться в основному киндза +

по 3 гілочки петрушки і базиліка і 1 гілочка м'яти.

Цією сумішшю начинити баклажани і помідори. Трохи полити оливковою олією. Спочатку ставимо в духовку баклажани і смажимо їх приблизно хвилин 10, перевертаємо, додаємо на деко помідори і ребра, які за 2:00 встигли приготуватися, смажимо ще хвилин 10 -15. Викладаємо на блюдо

м'ясо цілим шматком або нарізане на окремі ребра. Навколо розкладаємо запечені баклажани і помідори. З верху посипаємо рубаною зеленню. Смачного!

Інгредієнти

Кількість порцій - за буженинам:

баранячі ребра;

баклажани не великого розміру;

помідори середні міцні;

зелень: киндза, петрушка, базилік, м'ята;

сіль, суміш перців свіжомелених:

часник:

олія для смаження.

Про рецепті

Все теж саме можна приготувати зі свинними ребрами.

 

Інші рецепти

бабаганук
ПІЦА з каперсами і всім ... Всім ... всем
Англійська торт (варіант)
Курочка під вершками
Торт на сковороді
Рецепти меню на день народження
Коктейль з оселедця
Десерт Бите скло (варіант)