Сьомга (на гратах) "по-старочервовскі"

Час приготування: 20 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

"Яка краса, коли в магазинах є всі !!!" - Подумала я, коли ми приїхали в гості до свёкрам, в Кемерово.

Купили сьомгу на 6 кіло, і поїхали в село Старочервово: відпочивати, насолоджуватися свіжим повітрям і ін.

Обробили рибу, голову на юшку * окрема тема *, решта - смажимо на решітці.

Всім "командував" мій чоловік: обробили рибу на стейки, посолити, поперчити, сбризнулі оливковою олією (не шкодуючи), ну ... і ... смажити!

Вийшло так СМАЧНО, що навіть діти, які зазвичай не люблять рибу, просили добавки.

Інгредієнти

сьомга

сіль, перець, оливкова олія

лимон

зелень, свіжі овочі як гарнір

і звичайно ж холодну розливне ПИВО

 

Інші рецепти

Сирок КРАСИ
курячі котлетки з овочами
Тісто для піци / дуже просто /
Знову баклажани
Сирний суп з брокколі
Кальмари в темному пиві під гірчичним соусом
Салат з тигрових креветок з руколою
солоне баклажани, БАКЛАШКІ