Перці, фаршировані по-вегетаріанськи

Складність: не визначена

Як приготувати

Сою попередньо відварити, як зазначено на упаковці.

Віджати з неї воду, додати нарізану цибулю, відварений рис і спеції. Начинка готова.

Перці вимити, видалити серцевину і насіння.

Нафарширувати начинкою.

Залити соусом, додати трохи водички і тушкувати до готовності.

В кінці готування можна покласти гілочку кропу разом з парасолькою (запах обладнаний).

Гарний настрій і крапельку душі.

Подавати зі сметаною.

Смачного!!!

Інгредієнти

Перець (не обов'язково болгарський) -кількість за буженинам

Ріс-приблизно 300гр. (знову-таки залежить від кількості перців)

Цибуля зелена або ріпчаста-1-2 головки

Соєві гранули "Фарш" -1 упаковка (продаються в магазині)

Сіль, перець та ін. Приправи-за смаком

 СОУС:

Сметана

Томатний соус або паста, або кетчуп

Часник

 

Інші рецепти

Віяло з баклажан
Омар (Лобстер) Як готують його в Канаді рибалки
торт Фруктовий з кокосом
Помідри
Курка в медово горіховому соусі
Ікра з баклажанів
Салат Козел в городі (черговий)
Кааліклімпісоппа (Капустяний суп з галушками)