Здобні кекси з абрикосами

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 12

Складність: не визначена

Як приготувати

Приготування: 1. Духовку нагріти до 175 °. Розм'якшене вершкове масло (потримати 20 хв при кімнатній температурі) розтерти з цукровим пе¬ском і сіллю. Підмішати по одному яйця. Борошно просіяти з розпушувачем і змішати з яєчною масою. Шоколад (попередньо охолодити в морозилці) натерти на дрібній тертці і додати в тісто.

2. Тісто розділити на 12 частин і викласти у змащені жиром формочки для кексів. Консервовані абрикоси відкинути на сито і покласти по одному в кожну формочку на тісто зрізом вниз. Злегка притиснути.

3. Кекси поставити в духовку і випікати 20 хв. Готові кекси обережно вийняти з формочок і повністю остудити. Посипати цукровою пудрою. Мож¬но подати зі збитими вершками

Інгредієнти

Склад: Для тіста: 125 г вершкового масла, 125 грам цукрового піску, 1 щіпка солі, 3 яйця, 150грамм борошна, 1 щіпка розпушувача, 125 грам гіркого шоколаду, 12 половинок консервованих абрикосів. Для прикраси: 2 столові ложки цукрової пудри.

 

Інші рецепти

Міні-цукіні з кунжутною скоринкою і салатом-соусом з редиски
Перкельт З яловичини і ГАЛУШКАМІ- MARHAPORKOLT NOKEDLIVEL
Суші-роли -варіанти
Баклажани (ікра)
Вітамінний салат
Рибка в рукаві (варіант)
Пиріг з варенням
Арахісове печиво