Зрази картопляні з соусом з білих грибів

Кухня: Українська

Час приготування: 45 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Картоплю очистити, відварити до готовності.

Зробити пюре, посолити, поперчити, додати крохмаль. Добре перемішати, щоб не клеїлась до рук.

Обсмажити до золотистої скоринки.

Приготувати соус з білих грибів. Для цього потрібно залити їх окропом. Дати постояти хвилин 15. Відварити хвилин 15-20.

Порізати, обсмажити з цибулею. Влити вино, дати покипіти. Додати вершки. Випарувати трохи соус. Посолити, поперчити.

Інгредієнти

Картопля - 8 шт.,

крохмаль - 2ст. л.,

білі сушені гриби - 6-8шт,

цибулина,

50мл білого сухого вина,

100мл вершків,

сіль, перець за смаком.

 

Інші рецепти

картопля, запечениі з салом
Оладки манні на меду
стегенця куріник фаршировані
Салат Шарлотка
Салат з куркою
ЦУКЕРКИ ПО-ДОМАШНЕМУ
Курячі грудки в білому соусі
Шарлотка яблучна