Печиво "Горіхові негренята"

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 26

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Печиво "негреня"

Варіанти: Печиво Арахісове Міні Красотульки!

Як приготувати

Мигдаль опустити в окріп на пару хвилин, очистити від шкірки, обсушити й подрібнити за допомогою кавомолки.

У розтоплене вершкове масло всипати цукрову пудру і ванільний цукор, збити за допомогою міксера на малих обертах. Не перестаючи збивати додати жовтки і какао. Потім всипати просіяне борошно, перемішати суміш ложкою. Ввести в тісто мелений мигдаль (1,5 стіл. Ложки горіхів відкласти в сторону) і перемішати до однорідної маси.

Готове тісто покласти в кондитерський шприц або мішок і випустити в гофровані формочки (змащувати форми не потрібно). Поверхня виробів посипати меленим мигдалем (1,5 стіл. Ложки) і тертим шоколадом, в центр увіткнути по горішку.

Випікати печиво в розігрітій духовці до t = 150С 15 хвилин.

Інгредієнти

1стакан = 250мл

26шт гофрованих паперових формочок для кексів

-100гр Вершкового масла

-3 Жовтка

-100гр Борошна

-1/2 Склянки цукрової пудри

-5гр Ванільного цукру

-80гр Мигдалю

-1 Стіл. ложка какао

-2 Стіл. ложки тертого шоколаду

-26 Горішків для прикраси (у мене мигдаль і фундук)

 

Інші рецепти

Лосось з баклажанами в вершково-томатному соусі
М'ясний суп
Салат Грибочки на відпочинку
Feta - запіканка ароматна з петрушкою і базиліком
Печень''Рассомаха ''
Турецька запіканка з булгура
Соте з баклажанів
салат Делікатесний