куряче філе з соусом з грибів і вершків зі спагеті

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: не визначена

Як приготувати

Приготуємо соус. Ріжемо шампінони і починаємо їх смажити, коли зі сковорідки піде вся вода від грибів, покласти трохи вершкового масла і дрібно нарізану цибулю. Смажимо до золотистого кольору. Додаємо вершки і випаровуємо до потрібного загустіння. Солимо і перчимо. Соус готовий.

Куряче філе нарізаємо пластинками (або як кому більше подобається) і смажимо або тушкуємо в сковорідці (це теж на вибір).

Відварюємо спагетті.

На спагетті кладемо готову курочку і поливаємо все це соусом. Посипаємо тертим пармезаном.

Інгредієнти

куряче філе - 1кг.

Печериці свіжі - 0,5 кг.

Вершки 33% - 300 гр.

Ріпчасту цибулю - 1 шт.

Спагетті - 0,5 пачки

Пармезан 100гр.

Сіль і перець.

 

Інші рецепти

шоколадно-медове печиво
Овочевий салат з шинкою і сиром
Салат з квасолі з грибами
Булочки селянські з насінням льону і кунжуту
салат Чафан
Квочка в мішечку
салат овочевий з крабовими паличками і бринзою
тип зеленого помідор2 ЦНІЛІс начинкою