МЕДОВІ трюфелів

Кількість порцій: 34

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: трюфеля

Як приготувати

Розтопити шоколад на водяній бані.

Додати молоко, мед, все перемішати і остудити при кімнатній температурі.

Шоколадну масу покласти в холодильник до повного охолодження (приблизно хвилин на 30-40, як тільки маса почне тверднути, відразу витягуйте).

Скачайте кульки і обваляти в какао-порошку.

Трюфеля (34 шт.) Готові!

Інгредієнти

2 плитки темного шоколаду - 200 г (в одній плітке- 100 г)

2 ст. л. молока

1 ст. л. меду

Какао порошок для обсипання

 

Інші рецепти

Запіканка з лососем
Пиріжки "Хрюшки в яблуках"
салат з грушею
келемДОЛМАСИ
Шоколадно-сирний кекс з геркулес
Saumon au sesame- Кубики лосося в Сезам
Куряча печінка зі сливами і медом
сирний пиріжок