Запіканка-мус сирна

Час приготування: 80 хв.

Кількість порцій: 7

Складність: не визначена

Як приготувати

Розділити яйце на білки і жовтки. До білків додати 1-2 ст. ложки цукрової пудри і збити до міцної білої піни (я збиваю до стану для Мерега)

У сир додати жовтки, залишилася цукрову пудру, молоко і крохмаль.

Ретельно починаємо все збивати міксером спочатку на маленькій швидкості, потім на максимальній 5 хвилин.

Додаємо родзинки і збиті білки і дуже акуратно перемішуємо все ложкою.

Переливаємо всю суміш у форму для випічки, попередньо змащену вершковим маслом.

Ставимо в разогрутую до 170 градусів духовку, приблизно на 45-60 хвилин.

Коли запіканка підрум'яниться і поднимится, можна виймати.

Подавати зі сметаною або згущеним молоком. Загалом кому як подобається.

Інгредієнти

5 яєць

750 гр. сиру (18% або 9%)

ванілін 1 пакетик

250 мл. молока 3,5%

100 гр. родзинок

150 гр. цукрової пудри

50 гр. кукурудзяного крохмалю

 

Інші рецепти

Банановий кекс чорницею
Плов з яловичини (можливі варіанти)
Салат Вечірня зоря
Млинцеві мішечки з начинкою
Мова по-домашньому
Домашні цукерки Корівка
Капуста на молоці з помідорами
Лазанья