Телятина по-ельзаськи

Складність: не визначена

Як приготувати

Капусту розібрати на листя, опустити в киплячу підсолену воду, варити 5 хвилин. Відкинути на друшляк, дати охолонути, нарізати невеликими квадратами.

 Лук очистити, подрібнити.

 Перемішати фарш з цибулею, спеціями.

 У форму для запікання укласти капусту, фарш. Перемішати. Влити пиво. накрити листом пергаменту. Готувати приблизно 35 хвилин.

 Смачного!

Інгредієнти

фарш телячий 500г

невеликий качан червонокачанної капусти

цибуля ріпчаста 2 шт

пиво світле 1 стакан

мелена солодка паприка 1чл

щіпка червоного гострого перцю

сіль

Про рецепті

Колір у капусти після тушкування специфічний. Але м'ясо виходить соковите, з приємним ароматом. Дуже подобається чоловікам)))

 

Інші рецепти

коробочка з трюфелями
Курка в тісті з яблуками
Оладки з яблуком
Брусничне варення
Масала для чаю
Курка з авокадо і соусом з хріном (Pollo con avocado e salsa al rafano)
Куряча грудка каррі з кунжутом в чаші з нектарина
помідори зеленого 1ЦНІЛІ Соленко