Аджика

Складність: не визначена

Варіанти: Аджика з морквою і яблуками

Як приготувати

Всі овочі поміть обсушити.

Перець і часник почистити.

Помідори, перець і яблука порізати.

Часник перекрутити на м'ясорубці, відставити убік.

Тепер на м'ясорубці перекручуємо помідори, гострий і солодкий перці, яблука.

Всі інгредієнти, крім часнику з'єднуємо у великій ємності. Мені у спадок від дідуся й бабусі залишився великий мідний таз, в якому я і готую всі свої заготовки на зиму. Всі ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і кип'ятимо протягом 10 хвилин без часнику. Додаємо сіль і цукор, оцет.

Наприкінці кипіння додаємо часник. Все добре перемішуємо і відразу раскладиаем в стерильні банки і закочує кришками.

Смачного!!!

Інгредієнти

5 кг помідор,

20 штук червоного солодкого болгарського перцю,

0,5 літрових банки часнику,

30 штук гіркого перцю "вогник",

1 кг яблук антонівка,

3 столових ложки солі,

1 склянка цукру,

1 склянка оцту.

 

Інші рецепти

Баклажани, запечені з помідорами і сиром
Салат Павутинка
Запечённиё картопля
хліб Сонечко
Канапе на новий лад
Вафлі за 20 хвилин
капуста на молоці з помідорами
Лоза