Фінські коржі з фенхелем і морською сіллю.

Кухня: Фінська

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Naan (Індійські коржі)

Як приготувати

Сухі дріжджі перемішати з цукром, додати тепле молоко, розмішати і дати постояти хвилин 10 поки дріжджі не піднімуться «шапочкою».

Просіяне борошно змішати з сіллю, влити піднялися дріжджі, сметану, олію, яйце. Замісити м'яке і еластичне тісто. Додати дрібно порізану зелень фенхеля. Вимісити тісто протягом 10-15 хвилин, скачати в кулю, змастити олією, накрити і дати підійти протягом 1:00.

Підійшло тісто обмять і відриваючи невеликі шматки сформувати трикутні коржі. Накрити коржі серветкою і дати постояти хвилин 15.

Обсмажувати коржики в невеликій кількості рослинного масла до золотистого кольору.

Посипати морською сіллю.

Інгредієнти

1 ст. л. цукрового піску;

600 грам борошна;

1 яйце;

150 мл. молока;

9 грам сухих дріжджів;

2 ч. Л. солі;

100 мл. сметани 15%;

Зелень фенхелю, морська сіль;

3 ст. л. рослинного масла.

 

Інші рецепти

Помідори як свіжі
морква по-корейськи
ЛЮБИТЕЛЯМ МОРОЖЕННОГО- рисова, І З МАКОМ
Закуска з перцю і кабачків в томатному маринаді
Профітролі з потрійною начинкою
Пиріг обпалений полум'ям
Рулетики з цукіні з кольрабі
Смачна селедочка