шашличний салат

Складність: не визначена

Як приготувати

1 шар: відварну картоплю тертий на крупній тертці, зверху майонез,

2 шар: м'ясо нарізане соломкою, (цибуля промаринувати 20-30 хвилин сбризнув оцтом) цибуля маринована соломкою, після майонез,

3 шар: яйця на крупній тертці, трохи майонезу.

За буженинам можна шари повторити.

Смачного!!!

Інгредієнти

2-3 шт. картоплі варенной, м'ясо відварне (свинина, яловичина, курка), яйця 4 шт., майонез, цибуля маринована

 

Інші рецепти

Сирний супчик
Томатні млинчики «ЛІТО ЧЕРВОНЕ»
Кабачки фаршировані бринзою
Торт З Днем Народження
Кабачки гостренькі
ЗАКУСКА балдьож
Консервований салат
Готуємося до зими. Солянка з помідор